Вітання президента НОК України Сергія Бубки з Олімпійським днем-2018

Дорогі друзі!

Щиро вітаю  Вас з унікальним святом спорту, здоров’я, гармонії та краси, яке уся планета святкує саме сьогодні, 23 червня. 

Cьогодні ми відзначаємо 124-у річницю заснування Міжнародного олімпійського комітету, а також 70-у річницю проведення Олімпійського дня.

Надзвичайно приємно згадати, що біля витоків сучасного Олімпійського руху стояв наш співвітчизник із Полтавщини Олексій Бутовський, який був членом першого складу МОК. Ми з величезною шаною зберігаємо та примножуємо спадщину Олексія Дмитровича, отож нещодавно провели у Полтаві урочистості до 180-річчя з дня народження визначного діяча олімпійського руху.

Кількість прихильників здорового способу життя та фізичної культури щороку зростає, а філософія олімпізму та універсальних олімпійських цінностей охоплює все ширшу аудиторію по всьому світу.

У нашій країні Олімпійський день вже встиг стати доброю традицією для багатьох родин. Це подія, що об’єднує величезну кількість жителів міст, містечок та сіл навколо вічних ідеалів людства – миру, добра, взаємоповаги та порозуміння.

Впевнений, що для багатьох дітей це свято стане першим поштовхом до майбутніх чемпіонських досягнень.

Бажаю кожному відчути себе справжнім олімпійцем, отримати заряд позитивних емоцій, бадьорості та оптимізму задля підкорення нових спортивних та життєвих висот!
 
З повагою,
Президент Національного олімпійського комітету України,
олімпійський чемпіон,
Герой України            Сергій Бубка


 


Фото:

Нашi партнери