Херсонський аероклуб запрошує молодь на навчання

Комунальний заклад «Обласний авіаційно-технічний спортивний клуб» Херсонської обласної ради поступово налагоджує свою діяльність.

За дев`ять місяців роботи нового керівника Михайла Нестерова вже отримано дозволи на польоти й навчання стрибкам із парашутом, підготовлено новий випуск вихованців-парашутистів та відкрито злітно-посадковий майданчик «Скадовськ».

Аероклуб відроджується і Херсонська обласна рада на чолі з Владиславом Мангером активно сприяють цьому процесу, зокрема, ще наприкінці минулого року було виділено 150 тис. грн на закупівлю 20 нових парашутів. А протягом року вихованці херсонського аероклубу брали участь у всеукраїнських змаганнях. Так, у військо-патріотичних змаганнях «Маргеловський тримаємо стрій» (Полтава) херсонська команда зайняла четверте загальнокомандне місце, обійшовши команди із Києва, Харкова і Житомира.

На сьогодні Обласний авіаційно-технічний спортивний клуб активно готується до нового навчального сезону, який стартує 1 вересня.

До безкоштовних занять в клубі запрошуються юнаки і дівчата віком від 14 ти 21 року.

Все, що необхідно, – прийти за адресою: м. Херсон, вул. Суботи, 40 (Дніпровський район) та написати відповідну заяву.

Звертаємо вашу увагу! Перед тим, як стрибати з парашутом, необхідно пройти теоретичний курс та засвоїти чимало корисних порад та настанов від досвідчених парашутистів.

Стрибки для дорослих здійснюються на платній основі.

Більш детальніше за телефоном: (0552) 26-45-21.


Фото:

Нашi партнери