Олімпійський день крокує Херсонщиною

Відзначення Олімпійського дня у Херсоні розпочалося 1 червня, на День захисту дітей, у мальовничому клубі «Гранд прикс» на території Олешківського району, де зібралися 3000 дітей з 18 районів Херсонської області.

Для усіх відвідувачів Херсонським відділенням НОК України спільно з Федерацією важкої атлетики, Федерацією функціонального багатоборства та Федерацією дзюдо було проведено Олімпійський день.

На початку - розминка, а далі усі охочі спробували себе у різноманітних конкурсах та розвагах. Для маленьких учасників спортсмени-дзюдоїсти провели майстер клас «Як правильно падати». У боксерів навчалися «тримати удар», а важкоатлети провели змагання з кросфіту. Ще було чимало цікавого - гра у волейбол, жонглювання футбольним м'ячем, стрибки на скакалці, аквагрим та інші активності. Усім відвідувачам Олімпійського дня були вручені пам'ятні подарунки від НОК України.

Далі Олімпійський день пройшов у ДОТ «Прибережний» (смт Лазурне, Скадовський район). Майже 600 юних спортсменів пробігли забіг спільно зі срібним призером Олімпійських ігор Павлом Гурковським. Далі було спілкування з видатним спортсменом. По закінчені свята Павло Гурковський вручив усім дітям подарунки з символікою НОК України - щоденники, значки, зошити та сертифікати учасника Олімпійського дня.

Завершилось святкування Олімпійського дня у смт  Новотроїцьке. Де для усіх любителів здорового способу життя були проведені забіги на 100 м , 500 м, 800 м та 1500 м. На Олімпійський день у Новотроїцькому  зібрались представники Новотроїцького, Каховського районів та м. Нова Каховка. Переможців та призерів нагородили медалями та дипломами від НОК України. А усі учасники також отримали пам'ятні подарунки з символікою НОК України.

Всього у заходах, присвячених Міжнародному Олімпійському дню у Херсонській області взяли участь близько 5000 учасників, повідомляє Херсонське обласне відділення НОК Уукрєни.


Фото:

Нашi партнери