Успішний виступ новокаховських легкоатлетів на чемпіонаті України

3-4 липня  у м. Києві на стадіоні СДЮШОР-6 відбувся чемпіонат Києва з легкої атлетики.

Низка провідних вітчизняних атлетів використали цей старт для перевірки власної форми та показати свої найкращі результати  за норматив встановлений ЄА для допуску на чемпіонат Європи в Берліні, який відбудеться 6 серпня.

У метанні молота відзначився Гліб Піскунов з Нової Каховки– вже у першій спробі він запустив снаряд на 75.50 м (вага молота 7 кг), що є виконанням берлінського нормативу.

Після закінчення чемпіонату Києва з легкої атлетики провідні легкоатлети  зібралися у  м. Бахмут (Донецька область),  щоб взяти  участь у чемпіонаті України з легкої атлетики серед молоді  (до 23 років), який проходив  на стадіоні «Металург» 7-8 липня.
Згідно з рішенням Виконавчого комітету ФЛАУ на цих змаганнях здійснювався відбір до збірної України для участі в чемпіонаті Асоціації балканських легкоатлетичних федерацій серед дорослих (20-21 липня, Стара Загора, Болгарія).
У атлетів 1996-1998 років народження був гарний шанс за результатами виступів у Бахмуті відібратися на престижний старт та проявити себе на міжнародній арені.

У змаганнях взяли участь у представники Херсонської області. Так,  у метанні молота свої вміння і майстерність продемонстрували новокаховчани Гліб Піскунов, Данило Федоров і Юлія Кисельова - вихованці тренерів Едуарда і Владислава Пікунова.

За підсумками Гліб завоював золоту медаль серед молод з результатом  68,92 мі, Данило - срібну (59,58 м).

Серед жінок блискучий результат показала Юлія. У своїй найкращій спробі атлетка метнула молот вагою 4 кг на 64, 40 м.

У метанні диска  Валерія Дейкун посіла друге місце з результатом 45,27 м.



 


Фото:

Нашi партнери