Пляжники Херсонщини вибороли перепустку на чемпіонат Європи U-18!

5-8 липня 2018 року у м. Харкові тривав чемпіонат України з пляжного волейболу серед юнаків до 18 років, у якому взяли участь 27 команд юнаків та 28 команд дівчат.

Нову Каховку представляли вихованці ДЮСШ Олександр та  Євгеній Бойки під керівництвом тренера Петра Бойка.

Юні пляжники Нової Каховки виступали окремо. Євгеній грав в парі з Каратіцьким Русланом з міста Первомайський Харківської області. Юнаки протягом змагань обіграли команди Великоданов/Калиновський (Харків), поступилися представникам з міст Біловодськ та Старобільськ Мирошник/Писаний, потім перемогли пару Нестеров/Малик (Запоріжжя), Цупін/Баранов (Харків/Первомайський) і зазнали поразки від харків’ян Зализко/Іванов. У підсумку Євгеній та Руслан посіли 9 місце.

Олександр Бойко  грав з Кравченком Денисом з села Виноградове Олешківського району (тренер Павло Джуль). Пляжники обіграли команди Растворцев/Нікіфорець (Харків), Іванчич/Пищик (Київ), братів Онуфрейчук з міста Рівне та Мирошник/Писаний (Біловодськ/Старобільськ). У півфіналі Олександр та Денис виявилися сильнішими за пляжників Роля/Мошак з  Ужгорода, а в фіналі зустрілися з представниками Харківщини Курінним/Кришталем, яких обіграли, тим самим виборовши звання чемпіонів.

За підсумками чемпіонату на п’єдесталі розташувалися наступні команди:
1 місце – Бойко Олександр (Нова Каховка) /Кравченко Денис (Виноградове),
2 місце – Кришталь Владислав (Лозова)/Курінний Даниїл (Первомайський),
3 місце – Роля Валерій/Мошак Ростислав (Ужгород).

Серед команд дівчат:
1 місце – Дашевська Катерина (Рівне)/Рилова Софія (Чорноморськ),
2 місце – Семенюк Анастасія (Рівне)/Авторська Анастасія (Чорноморськ),
3 місце – Чечельницька Анна/Романюк Дар’я (Чорноморськ).

Переможці та призери були нагороджені медалями, кубками, дипломами та цінними подарунками. 

Пара Олександр Бойко (Нова Каховка)/ Денис Кравченко (Виноградове)  виборола право  виступати на EEVZA  у м. Харкові 19-22 липня 2018 року та вперше представляти Україну на чемпіонаті Європи U -18 у Чехії.


Фото:

Нашi партнери