Турнір з футболу на фестивалі «Купальскі зорі»

7 липня 2018 року в м. Гола Пристань на міському стадіоні «Дніпровець» відбулись змагання з футболу у расмках програми  XVІ Всеукраїнського благодійного фестивалю народної творчості «Купальські зорі» серед команд юнаків 2009-2010 та 2005-2006 років народження і команд ветеранів ( 40+ ).

У змаганнях юнаків 2009-2010 років народження взяли участь команди: ФК «Енергія» м.Нова Каховка, ФК «Авангард»  м.Каховка, ДЮСШ «Херсон» м.Херсон і ФК «Гопри» м.Гола Пристань.

У змаганнях команд 2005-2006 років народження взяли  участь: ДЮСШ «Херсон» м.Херсон, ФК «Авангард» м.Каховка, СДЮСШОР «Кристал» м.Херсон і ФК «Гопри»  м.Гола Пристань.

Перед початком змагань відбулась товариська гра команди ФК «Гопри» (2011-2013 рр.н.) і ФК «Олешшя»  (2009 р.н.). Для голопристанських малюків це була перша гра, яка пройшла в дружній обстановці і подарували масу незабутніх емоцій як малюкам,  так і самим палким вболівальникам - батькам, які підтримували своїх дітей. По завершенню гри всі учасники отримали солодощі від батьківського комітету.

У турнірі з футболу юнаків 2009-2010 років народження  команди розташувались в турнірній таблиці наступним чином:
1. ФК «Авангард» м. Каховка  - 9 очок
2. ФК «Гопри» м. Гола Пристань   - 4 лчки
3. ДЮСШ «Херсон» м. Херсон  - 3 очки
4. ФК «Енергія» м. Нова Каховка  - 1 очко

Узмаганнях з футболу серед команд юнаків 2005-2006 років народження турнірна таблиця має наступний вигляд:
1.  СДЮСШОР «Кристал» м. Херсон  - 7 очок
2.  ФК «Гопри» м. Гола Пристань  - 6 очок
3.  ДЮСШ «Херсон» м. Херсон  - 3 очки
4.  ФК «Авангард» м. Каховка  - 1 очко

Команди-учасниці були нагороджені дипломами, команди-призери і команда- переможець турніру з футболу - кубками, медалями, дипломами і подарунками від Голопристанського міського голови  Олександра Бабича.

Після дитячого турніру відбулась гра між командами ветеранів міста Херсона і збірної Херсонської області. Гра пройшла в дружній обстановці .Обидві команди продемонстрували гарний рівень готовності і прагнули перемогти, не дивлячиь на статус товариської гри. Гра завершилась перемогою збірної Херсонської області  з рахунком 5-3.

Після гри гравці обох команд мали змогу поспілкуватись і переглянути гру чемпіоната світу з футболу в одному з пабів м. Гола Пристань.


Фото:

Нашi партнери