До Генічеська завітали «юні баскетбольні зіркі Таврії»

5 липня в спортивному комплексі Генічеського медичного училища відбулося офіційне відкриття навчально-тренувальних зборів для дівчат з різних куточків Херсонської області, які займаються баскетболом та являються найкращими гравцями своїх команд. Відповідні збори відбуваються в рамках соціально-спортивного проекту «Юна баскетбольна зірка Таврії». Про це повідомлчяє Новий візит
.
Під час відкриття даного заходу з офіційними привітанням до учасників виступили голова Генічеської районної ради Андрій Євстратов, який зазначив, що проведення даних зборів є дуже важливої подією не лише для Херсонської області, а й для всієї України, саме ці збори стануть відправною точкою для впровадження системного розвитку жіночого баскетболу в області.

З вітальним словом також виступив один з найдосвідченіших тренерів України  Валентин Мельничук, який зазначив, що проведення даних зборів дозволить її учасникам зробити значний крок у розвитку власної майстерності та у формуванні їх психологічної стійкості, а також є важливою подією яка популяризує жіночий баскетбол в регіоні.

Всі учасники зборів отримали від організаторів зборів символічні подарункові пакети, де учасники могли знайти блокноти, ручки та індивідуальні спортивні пляшки для споживання води.

Після відкриття зборів були проведенні перші тренування, якими керували В. Мельничук, С. Петренко, під час яких дівчата опановували навички індивідуальної техніки та тактики баскетбольної гри. Також учасники відвідали теоретичний тренінг спрямований на ознайомлення із особливостями сучасної трактовки баскетбольних правили, який провів найкращій обласний баскетбольний судя С. Сальников

Після тренінгу було проведено соціально-психологічне тестування для визначення психологічно-емоційного стану учасників.

Навчальні збори лише почалися та будуть тривати до 12 липня.


Фото:

Нашi партнери