Запрошуємо збірні команди сіл та селищ області до участі у Колосіаді!

9 - 12 серпня 2018 року в місті Скадовську пройдуть Всеукраїнські спортивні змагання ГО «ВФСТ «Колос» серед сільських і селищних голів та старост.

У програмі змагання з волейболу/міні-футболу (один вид на вибір збірної команди), більярду (чоловіки), гирьового спорту (чоловіки), настільного тенісу (жінки, чоловіки), шахів (чоловіки), шашок (жінки) і дартсу (жінки).

Йде формування збірної команди Херсонщини.

Запрошуємо сільських і селищних голів та старост (виключно), які мають досягнення у одному з вищезазначених видів спорту, до збірної команди області, а також просимо подавити кандидатури до збірної (заступники голів та здійснюючі повноваження голів не мають права брати участь у змаганнях).

8 вересня 2018 року
в місті Бериславі в спорткомплексі «Юність» Бериславської районної КДЮСШ ім. В.К.Сергеєва відбудуться фінальні змагання ІІІ етапу обласної Колосіади на кращу сільську/селищну спортивну громаду Херсонщини 2018 року.

У програмі Колосіади волейбол (жінки, чоловіки), міні-футбол (жінки, чоловіки), перетягування канату (чоловіки), гирьовий спорт (жінки, чоловіки), настільний теніс (жінки, чоловіки), шахи (жінки, чоловіки), шашки (жінки, чоловіки.

Також у програмі Колосіади відбудуться змагання у естафеті з ігрових видів спорту (баскетбол, гандбол, футзал) серед сільських спортивних родин.

Загальнокомандна першість Колосіади буде визначатись у трьох лігах:
І – ОТГ та села і селища з населенням понад 5 тисяч зареєстрованих мешканців;
ІІ – села і селища з населенням від 2 до 5 тисяч зареєстрованих мешканців;
ІІІ – села і селища з населенням до 2 тисяч зареєстрованих мешканців.

Абсолютний переможець Колосіади здобуває право участі у Всеукраїнських спортивних змаганнях на краще спортивне село/селище України 2018 року, яке відбудеться у третій декаді вересня 2018 року у селищі Ворохта Івано-Франківської області (за рахунок ГО «ВФСТ «Колос», крім проїзду до місця змагання і зворотно).

Запрошуємо збірні команди сіл та селищ області до участі у Колосіад!.

Електронна адреса для звернень і пропозицій rollkolos@ukr.net, контактні телефони +38 (095) 198 02 02, +38 (067) 100 37 23 (Роль В’ячеслав Анатолійович).


Фото:

Нашi партнери