Відбулося виїзне засідання Колегії освітянського Спорткомітету

6 липня 2018 року у м. Северодонецьку Луганської області відбулось виїзне засідання  Колегії Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України, яка зібрала ректорів, керівників філій Комітету, Центральної школи вищої спортивної майстерності та спортивну спільноту Луганщини. У засіданні Колегії також взяли участь заступник Голови обласної державної адміністрації Юрій Клименко, директор департаменту освіти Юрій Стецюк.

Щодо обговорюваних питань, то основними були: виконання плану реалізації рішення колегії Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України від 21 грудня 2017 року, співпраця відокремлених підрозділів (філій) КФВС МОН України з департаментами освіти, міськими та обласними органами виконавчої влади, територіальними громадами, підсумки проведення першої Гімназіади України, участі збірних учнівських команд України у Всесвітній літній Гімназіаді в Марокко, де юні спортсмени й спортсменки вибороли перше загальнокомандне місце.

Окрему увагу приділено стану фізичного виховання та шляхам модернізації у дошкільних навчальних закладах, закладах загальної середньої освіти, закладах професійної освіти та закладах вищої освіти та стану спортивних споруд Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України.

Після дискусій та обговорення доповідей голови КФВС МОН Вадима Стеценка і заступників Сергія Єщенка та Олега Плигуна були прийняті відповідні рішення. 

Члени Колегії розглянули питання щодо подальшої розбудови учнівського і студентського спорту України, про підготовку та участь вітчизняних шкільних і студентських команд для виступів на міжнародних змаганнях.


Фото:

Нашi партнери