Обговорено проекти відновлення інфраструктури ФСТ «Динамо» України

12 липня   відбулось засідання Президії ФСТ «Динамо» України.  Члени Президії розглянули низку  актуальних питань щодо розвитку Товариства, особлива увага приділялась розвитку та відновленню матеріально-технічної бази. 

Як зазначив Голова ФСТ «Динамо» України, Міністр внутрішніх справ України  Арсен Аваков,  підтримка та розвиток Товариства  є надзвичайно важливими питаннями, адже динамівці традиційно стають переможцями і призерами спортивних форумів найвищого рівня і створюють позитивний імідж нашої держави як на спортивній, так і на світовій аренах. 

«Понад 1700 динамівців входять до збірних команд України з різних видів спорту. У першому півріччі  цього року вони    взяли участь у 500 змаганнях та отримали близько  3 тисяч нагород»,- підкреслив він. 

Міністр також акцентував увагу на важливості  розвитку матеріально-технічної бази та відновлення інфраструктури Товариства.  За  його словами,  дуже важливо сьогодні створювати та відновлювати те, що є основою здоров’я українського суспільства та розвитку масової фізичної культури. 

Заслухавши присутніх на засіданні  інвесторів, члени Президії погодили рішення  Харківської обласної організації  ФСТ «Динамо» щодо партнерства та співпраці з ТОВ «КРЕАТИВ БУД» та ПрАТ «ІБК Авантаж».  Зокрема, за рахунок інвестиційних коштів  на території  Харківського осередку Товариства   впродовж чотирьох років буде збудовано два спортивних універсальних спортивних комплекси  загальною площею понад 5 тисяч кв.м. 

Крім того,  погоджене рішення  щодо реалізації проекту по забезпеченню будівництва нового сучасного універсального спорткомплексу у Чернівцях.  Після завершення засідання  було підписано Меморандум про співпрацю ФСТ «Динамо» з ТОВ «АГРО-ТЕХ-ІНВЕСТ»,  яке виступить інвестором в  реалізації цього  проекту.

До речі, Товариство «Динамо» системно працює над розвитком матеріально-технічної бази.  Торік було започатковано програму відновлення спортивних споруд.  В цьому напрямі зроблено чимало. 

Зокрема,  реконструйовано  стадіон  в Одесі та легкоатлетичний манеж у Харкові, побудовано спортивний комплекс для боротьби, стрільби з лука та важкої атлетики у Львові, завершується  реконструкція потужного фізкультурно-оздоровчого комплексу в Житомирі.


 


Фото:

Нашi партнери