Кубок серед команд військовослужбовців та учасників бойових дій

13 липня 2018 року у Херсоні на стадіоні комплексної дитячо-юнацької спортивної школи відбулись матчі Кубка серед команд військовослужбовців та учасників бойових дій.

У турнірі взяли участь 4  команди військовослужбовців та учасників бойових дій

Цьго дня до стадіону КДЮСШ завітав голова бюджетного комітету Верховної Ради України, президент Федерації футболу України Андрій Павелко та  голова Херсонської обласної федерації футболу, голова Херсонської обласної державної адміністрації Андрій Гордєєв..

Голова Комітету Верховної Ради України з питань бюджету, президент Федерації футболу України Андрій Павелко виловив вдячність українським воїнам, які захищають країну від ворожої агресії, та про анонсував будівництво стадіону зі штучним покриттям для команди «Таврія Сімферополь», що зараз перебуває у Бериславі:

«На цьому стадіоні зросте покоління переможців. Завдяки такому будівництву ми залучимо більше дітей до занять спортом. Саме цей приклад Херсонської області я наводив на Конгресі. До появи стадіону зі штучним покриттям, на «Освіті»  займалося 170 дітей, а сьогодні – більше 700. Це є показник того, що необхідно продовжувати будувати такі об’єкти. Херсонщина благодатна футбольна земля і ми з задоволенням будемо підтримувати всі ініціативи для розвитку спортивної інфраструктури».

Голова Комітету Верховної Ради України з питань бюджету подякував народним депутатам та особисто голові Херсонської облдержадміністрації Андрію Гордєєву за сприяння розвитку української спортивної культури.

Також Андрій Павелко вручив кубок жіночій команді «Восход» (Стара Маячка), яка перемогла у чемпіонаті України в Першій лізі і тим самим завоювала право участі у Вищій лізі наступного року.

За підсумками турніру с еред команд учасників бойових дій та військовослужбовців І місце  посіла  команда  військової  частинт 1604,  на ІІ місці -  Авіатор, ан ІІІ місці - Національний корпус, на ІV  - збірна команда Української добровольчої армії.

По завершенні ігор Андрій Гордєєв та Андрій Павелко вручили нагороди і футбольні м’ячі учасникам турніру.


Фото:

Нашi партнери