Матч між футбольними командами УМВС України в Херсонській області та ветеранами клубу «Динамо»

5 жовтня 2012 року на стадіоні «Кристалл» відбувся товариський матч між футбольними командами УМВС України в Херсонській області та легендарними гравцями, ветеранами футбольного клубу «Динамо Київ»: Леоніда Буряка, Олега Кузнєцова, Віктора Чанова, Олега Протасова, Володимира Безсонова, Івана Яремчука, Віктора Леоненко, Василя Раца, Владислава Ващука, Олександра Заварова, Сергія Нагорняка, Олександра Даміна та Віктора Хлуса.
 
Голова обласної державної адміністрації Микола Костяк, якмй був присутній на матчі, у своєму привітальнолму слові зазначив:«Сьогодні ми станемо свідками унікального спортивного свята. Особливо приємно, що цей захід присвячений вам, дорогі ветерани. Адже хто, як не ви заслуговує на особливу увагу та підтримку. Саме ви багато років вірою і правдою служили Вітчизні, стояли на сторожі закону та порядку. Сподіваюся, що такі важливі акції стануть традиційними і наші ветерани, усі мешканці міста та області ще неодноразово зможуть насолодитися святом спорту, енергії та здоров’я», - сказав голова облдержадміністрації Микола Костяк. Матч  закінчився з рахунком 3:2 на користь херсонців.
 
Після закінчення матчу, всі глядачі мали змогу побачити показові виступи спецпідрозділів УМВС, виступи естрадних виконавців, та грандіозний святковий салют.


Фото:

Нашi партнери