Два "золота" на чемпіонаті світу з риболовного спорту

З 3 по 7 жовтня 2012 року в селі Дніпровське (Херсонська обл.) відбувся чемпіонат світу з ловлі хижої риби спінінгом з човна. На змагання приїхало понад півтори сотні рибалок з 13 країн: Литви, Чехії, Польщі, Італії, Угорщини, Росії, Румунії, Ірландії, Латвії, Білорусії, Південно-Африканської Республіки, Казахстану і, звісно, України.
База обрана для проведення цієї важливої події невипадково: вигідне місце розташування допомагає легко дістатися до багатих рибою ділянок.

Збірна України з ловлі хижака (а це такі види риб як щука, судак, вугор, окунь, сом, минь, язь, жерех, голавль) спінінгом з човна входить до еліти світового риболовного спорту і є одним з головних фаворитів нинішнього чемпіонату. У складі команди були  зібрані багаторазові призери змагань міжнародного рівня в командному й індивідуальному заліках: Олег Коноваленко, Андрій Мельник, Дмитро Корзенков, Олексій Лисиця, Володимир Поляков, Андрій Красовський і Олег Демидко.

Українські рибаки показали чудовий результат, завоювавши дві золоті нагороди. Володарями "золота" в парних змаганнях стали Дмитро Корзенков та Андрій Мельник. В командних змаганнях у складі Дмитра Корзенкова, Андрія Мельника, Олега Демідко, Андрія Красовського, Олексія Лисиці та Володимира Полякова також виявися чудовий улов, наші риболови завоювали другу золоту медаль для України.
Додамо також, що за правилами змагань уся впіймана риба буде випущена на волю.

Додатково. V чемпіонат світу проходив на базі «Дельта Дніпра», яка розташована за 20 кілометрів від Херсона. Тут регулярно з 2007 року проводяться змагання, починаючи від Кубку Херсонської федерації і закінчуючи престижними Кубком та чемпіонатом України. Серед «трофеїв» спортсменів присутні в основному щука й окунь (щука – середня вага від 0,7-2 кг до 6-8 кг; окунь – найчастіше великі особини до 1,5 кг). Також, в невеликій кількості присутні сом і судак.

Ще новини на http://www.oda.kherson.ua/ua/oga/zavershilsya-v-chempionata-mira-po-lovle-hishhnojj-ryby-spinningom-s-lodki-komanda-ukrainy-poluchila


Фото:

Нашi партнери