Херсонські боксери завоювали три медалі на чемпіонаті України серед юніорів

З 6 по 12 серпня у м. Кропивницькому Кіровоградської області у  спортивному залі факультету фізичного виховання Центральноукраїнського державного педагогічного університету ім. В. Винниченка  відбувся чемпіонат України з боксу серед юніорів 15-17 років.

У престижних змаганнях взяли участь 268 боксерів 2002-2003 рр.н. з усіх регіонів України (всього 25 команд). Впеpше в істоpії обласного центpу чемпіонат Укpаїни пpоводився одночасно на двох пpофесійних боксеpських pингах.

Херсонську область на турнірі   під керівництвом старшого тренера збірної області з боксу серед юніорів Андрія Саца представляли 8 боксерів: Руслан Берідзе (до 46 кг),  Данило Сирота  (до 50 кг), Максим Ільїн (до 54 кг(,  Сергій Кривич (до 57 кг(,  Ростислав Пазич (до 60 кг), Денис Скрипилев (до 60 кг(,  Радислав Пазич (до 63 кг),  Єгор Бондаренко (до 63 кг). Також до складу команди увійшли тренера Михайло Сахаров, Ігор Бондаренко, Олександр Скібінський і суддя міжнародної категорії Володимир Дзядевич.

За підсумками виступів херсонська збірна завоювала одну золоту та дві бронзові медалі. 

Єгор Бондаренко став чемпіоном України у ваговій категорії до 63 кг. У півфінальному бою Єгор з рахунком 4: 1 переміг свого земляка Радислава Пазича, а у фіналі рішенням здобув перемогу над представником Івано-Франківська Артуром Манів.

Бронзову медаль чемпіонату у ваговій категорії до 63 кг. завоював Радислав Пазич, який у півфіналі  поступився    Єгору Бондарено.

Щн одну бронзову нагороду  виборов Руслан Берідзе у ваговій категорії до 46 кг. У першому бою він отримав упевнену перемогу над представником Волинської області Григорієм Трофимчуком. Потім пройшов Богдана Рогозинського із Запоріжжя через неявку противника. І в півфінальному бою Руслан поступився рішенням суддів переможцю чемпіоната  одеситу Дмитру Молодану.

За результатами змагань перше загальнокомандне місце посіли боксери Вінницької області. Друге та третє місця посіли представники Кіровоградської та Донецької областей відповідно.


Фото:

Нашi партнери