Новокаховчанин Євгеній Бойко завоював «бронзу» у фіналі чемпіонату України з пляжного волейболу

З 9  по 12 серпня у Запоріжжі  відбувся  фінальний тур чемпіонату України з пляжного волейболу, у якому взяли участь 28 команд юнаків і 36 команд дівчат віком до 16 років.

Нову Каховку на змаганнях представляли вихованці ДЮСШ відділу освіти під керівництвом тренерів Петра та Галини Бойків.

Новокаховчани  показали наступні результати. Євгеній Бойко зі своїм напарником херсонцем Данилом Крамаренком обіграли команди Тимченко/Семеренко (Чернігів), Попов/Гладир (Запоріжжя), поступилися братам Онуфрейчукам з міста Рівне, потім знову обіграли представників Чернігова Тимченка/Семеренка. У півфіналі Євгеній та Данило у напруженій боротьбі програли запорізьким пляжникам Онищенко/Гетьман, а в грі за ІІІ місце знову зустрілися з братами Онуфрейчуками з Рівного, яких обіграли за підсумками 2-х партій і зайняли третє місце.

Дмитро Щербинський та його напарник Руслан Каратіцький з міста Первомайського посіли 13 місце. Денис Дегтяр і Михайло Бойко зайняли 17 місце.

За підсумками змагань до трійки сильніших команд юнаків увійшли:

І місце Дмитро Гладир / Євгеній Попов (Запоріжжя),

ІІ місце – Нікіта Онищенко (Запоріжжя)/ Назар Гетьман (Бахмут),

ІІІ місце – Євгеній Бойко (Нова Каховка)/Крамаренко Данило (Херсон).

Серед  дівчат  «золото» виборола команда  Чечельницька Анна/Романюк Дар’я (Чорноморськ), «срібло» – ще одна пара пляжниць з Чорноморська Сердюк Єва/Авторська Ольга, а «бронзові» нагороди завоювали Хміль Ангеліна/Лазаренко Тетяна із Запоріжжя.

Переможці та призери були нагороджені дипломами, медалями, цінними подарунками, а чемпіони – ще й кубками.

16-19 серпня  у Новій Каховці відбудеться фнальний тур чемпіонату України з волейболу пляжного серед юнаків та дівчат до 14 років.


Фото:

Нашi партнери