На Херсонщині пройде дитяча велогонка «Кубок Поліції»

Протягом серпня-вересня 2018 року у рамках реалізації проекту «Моя Безпечна Дорога Додому» Благодійного Фонду «Майбутнє Херсонщини», що реалізується спільно з Уаравлінням патрульної поліції у Херсонській області, дільничними офіцерами ГУНП та ГО «ВелоХерсон», планується проведення.трьох дитячих велогонок «Клуб Поліції» у містах Херсоні,  Каховка та Олешки. 

Заходи заплановано з метою популяризації здорового образу життя, пропаганди велосипеда серед дітей, підвищення безпеки та формування позитивного іміджу поліції серед населення. 

 Проект передбачає проведення трьох дитячих велогонок з залученням патрульних та продовженням спілкуванням учасників з дільничним інспектором – головним суддею кожної велогонки, - за основними темами в межах його повноважень.

Переможці отримають подарунки від Фонду. Орієнтовна кількість учасників – 160, патрульних – 12, дільничних – 6.

Локації та дати проведення заходів:

- м. Каховка. 17 серпня о 16.00 – на центральній набережній міста (пішохідна зона);

- м. Херсон.  24 серпня о 16.00 – парк Херсонська Фортеця, навколо «Лебединки»;

- м. Олешки. 8 вересня о 16.00 – на центральній площі перед РБК, перед початком офіційної частини до Дня міста.

Перша дитяча велогонка на «Кубок Поліції» відбудеться 17 серпня о 16.00 у м. Каховка, Набережна, біля пам'ятника Фрунзе. 

Реєстрація учасників безпосередньо перед початком заходу. Вік дитини не має значення. Перші три учасники-переможці отримають пам'ятні подарунки від БФ «Майбутнє Херсонщини», а абсолютний переможець - сам «Кубок Плдіції» від поліцейських.

Більше того, всі учасники матимуть змогу ознайомитися з роботою поліцейських, посидіти за кермом патрульного автомобіля та перевтілитися у поліцейського за допомогою спецприладдя.

Запрошуємо всіх бажаючих до участі, а також представників ЗМІ для висвітлення заходу.

Проект «Моя Безпечна Дорога Додому» БФ «Майбутнє Херсонщини» фінансується за підтримки Police Training Assistance Project - PTAP, Agriteam Canada Consulting Ltd.


Фото:

Нашi партнери