Єлизавета Мерешко завоювала ще одну срібну медаль на чемпіонаті Європи з плавання

З 13 по 19 серпня у Дубліні (Ірландія) відбувається чемпіонат Європи з плавання серед спортсменів з обмеженими можливостями.

Херсонка Єлизавета Мерешеко, вихованка Херсонської дитячо-юнацької спортивної школи № 6  під керівництвом  свого тренера Елли Дмитрівні Бенедик продовжує успішно виступати  і всже виборола 3 золоті і 2 срібні медалі. Про це йдеться на сайті змагань.

Нагадаємо, Єлизавета  перемогла на дистанціях 4х50 метрів в мікс-естафеті, 100 метрів брасом у категорії SB5 та 50 метрів вільним стилем у категорії S6, де й встановила новий рекорд світу.  Вона була другою на дистанції 200 метрів у комплексному плаванні, категорія SM6.

Другу  срібну медаль  зерсонська спортсменка виборола у четвертий день  на дистанції  100 м плавання на спині, категорія  S6

Таким чином,  станом на завершення змагального дня 16 серпня Єлизавета Мерешко має 5 нагород (3 золота і 2 срібла)  і посідає другу сходинку індивідуального медального заліку змагань (спільний для чоловіків і жінок).На першій сходинці з 4 золотими медалями розташувався білоруський паралімпієць,   шестиразовий чемпіон Паралімпійських ігор Ігор Бокий.


Фото:

Нашi партнери