У Новій Каховці стартував фінал чемпіонату України з пляжного волейболу U14

16 серпня у Новій Каховці  на майданчиках для пляжних видів спорту дитячо-юнацької спортивної школи відділу освіти відбулось урочисте відкриття фіналу чемпіонату України з пляжного волейболу серед юнаків і дівчат до 14 років, передає видання NK-online.tv .
.
Учаників змагань  привітали секретар Новокаховської міськради Олександр Лук’яненко, начальник відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту  Наталія Таран та інші. Вони побажали волейболістам чесної  боротьби та позитивних вражень від участі. А перемогу, як і належить, здобудуть найсильніші.

У фіналі  снмпіонату України  беруть участь  команди з міст: Рівне, Суми, Дніпро, Київ, Запоріжжя, Оріхів (Запорізька обл.), Чорноморськ (Одеська обл.), Деражня (Хмельницька обл.),  Житомир, Ланівці (Тернопільська обл.), Новий Калинів, Стрий, Сокаль (Львівська обл.), Олександрівка (Кіровоградська обл.), Старобільськ (Луганська обл.), Первомайський (Харківська обл.), Миколаїв, Врадіївка, Арбузинка (Миколаївська обл.), Херсон, Нова Каховка, Виноградове, Чулаківка, Брилівка, Осокорівка (Херсонська обл.).

До 19 серпня  на всіх чекають напружені ігри та визначення переможців.


Фото:

Нашi партнери