Відкритий кубок Києва імені Ю.Г. Затворницького з волейболу пляжного серед юнаків та дівчат

7-9 вересня 2018 року  у м. Києві на кортах Free Gen Bech Club, що знадяться у парку Дружби народів на території  Комплексу пляжного волейболу (Xpark)  відбулися міжнародні змагання Вдкритого кубку Києва імені  Ю.Г. Затворницького з волейболу пляжного серед юнаків та дівчат у вікових категоріях до 14, 16, 18 років.

У складі \збірної команди Херсонської області  взяли участь 11 спортсменів Виноградівської ОТ, які виступили успішно, разом з новокаховчанами у парах,  увійшовщи до десятки кращих команд у своїх вікових категоріях.

Так, чемпіонами змагань у віковій категорії до 18 років стали Кравченко Денис (с.Виноградове) разом з новокаховчанином Олександром Бойко.

Третє місце
серед юнаків до 14 років з 26 команд вибороли Джуль Микола (с.Виноградове) разом із Щербинським Дмитром (м.Нова Каховка).

П’яте місце із 49-и команд дівчат віком до 14 років посіли Джуль Каріна (с.Виноградове) разом із Бричкою Катериною (с. Чулаківка) та Котляр Аліна (с. Виноградове) - Усаніна Катерина (м. Нова  Каховка) з 23 команд у своїй віковій категорії.

Сьоме  місце з 25 команд - Ніколайцев Олексій (с.Виноградове) разом з Лєнем Олександром (с.Виноградове).

Дев’яте  місце - Цілінко Дмитро та Холявко Олексій (с.Виноградове), Чебаненко Артем з Іванковим Андрієм (с.Виноградове) та Шматенко Тетяна (с.Виноградове) разом із Погорілою Златою (м.Нова Каховка).

Вдале завершення пляжно-волейбольного сезону 2018 року для тренерів Павла Джуля, Галини та Петра Бойків!


Фото:

Нашi партнери