У селі Великі Копані відбувся футбольний турнір «Мала Батьківщино, ти – гордість моя!»

9 вересня 2018 року на Великокопанівському сільському стадіоні (Олешківський район) відбувся футбольний турнір серед юнаків 2005-2006 року народження під гаслом «Мала Батьківщино, ти – гордість моя!».

Мета його проведення – розвиток не лише фізичних якостей  спортсменів, а й виховання в них духу патріотизму та гордості за свою маленьку батьківщину. Якщо ти народився у цьому селі, виховувався та зумів підкорити певні вершини – не забувай, звідки ти родом, допоможи розвиватися іншим, прославляй рідний край.

Ініціаторами та спонсорами проведення турніру стали Великокопанівська сільська рада та колишні вихованці тренера Довгаля В.П.

Учасниками змагань стали команди «Ніка-1» Великокопанівської ОТГ, представники Музиківської ОТГ та ДЮСШ м. Олешок.

Кубок переможців та золоті медалі здобули вихованці команди «Ніка-1», друге місце та срібні нагороди вибороли футболісти із Олешків, а третє – спортсмени Музиківської ОТГ.

Медалі та грамоти юні футболісти отримали із рук ветерана спорту Великокопанівської ОТГ Дудкіна М.О.

Видовищними були футбольні баталії між маленькими футболістами із Великих Копанів 2007 р.н. і молодше, які грали між собою на сільському маленькому полі, бо за віком ще не мали можливості стати повноправними учасниками основного турніру.

Неможливо передати запал найменших жителів громади, які відчайдушно змагалися, уявляючи себе щонайменше Мессі або Роналдо, вступаючи у суперечку із суддями. Нагородами для них стали грамоти за участь у турнірі та солодощі.

Головний приз для наймолодших організатори планують урочисто вручити під час заходів до Дня села Великі Копані.

Турнір став справжньою футбольною феєрією: розмаїття спортсменів на полі у яскравих формах, хвилювання батьків, пристрасті вболівальників, вдячні слова тренерів за організацію такого дійства та належний прийом.

Сподіваємося, що свято спорту «Мала Батьківщина, ти – гордість моя!»,знайде своє продовження у майбутньому, адже небайдужих до свого краю людей серед великопанівців багато.


Фото:

Нашi партнери