Визначились переможці відкритого Кубку області з шашок-100 - «XIII Меморіал Контробарського» у класичній грі

З 12 по 16 вересня у Херсоні у приміщенні  Херсонської ДЮСШ з шахів та шашок пройшов традіційний відкритий Кубок області серед чоловіків і жінок з шашок-100 - «XIII Меморіал Контробарського» (класична гра).

Змагання проводилися у двох турнірах: турнір «А» (взяли участь майстри спорту міжнародного класу, майстри спорту України, кандидати в майстри спорту та першорозрядники) - за швейцарською системою у 7 турів, Турнір «Б»  (спортсмени 2 розряду) - колова система 7 турів.

Всього у змаганнях взяли участь 27 спортсменів з Херсону, Миколаївської, Одеської областей та АР Крим.

Переможцямиі загального заліку стали: 1 місце - Полєвщиков Кирило (11 очок з 14 можливих), 2 місце -  Гребенкін Валерій (11 очок), 3 місцеЧернуцький Юрій (9 очок).

Переможниця серед жінок - Яремчук Ксенія (9 очок), серед молоді - Скороход  Дарина (7 очок) та Берніков Леонід (6 очок), серед ветеранів - Позняк Валентин (8 очок), серед кадетів - Котельніков Ілля (8 очок) та Зелінська Аліна (7 очок).

Переможець турніру «Б»  - Філенко Артем (14 очок з 14 можливих).

Перші 7 місць у загальному заліку нагороджені грошовими призами, переможці та призери кожної номінації -  кубками, медалями та дипломами Херсонської міської ради. 


Фото:

Нашi партнери