Олександр Меленюк - переможець матчевої зустрічі «Lviv Boxing Cup-2018»

З 14 по 16 вересня  у Львові у легкоатлетичному манежі бази літніх видів спорту Міністерства оборони України  відбулася матчеваї зустріч з боксу чотирьох країн  «Lviv Boxing Cup-2018», в якій взяли участь збірні команди України, Куби, Польщі та Білорусії.

У складі національної збірної України з боксу серед еліти  брал участь  представник клубу «Золоті рукавички»  Херсонської обласної організації Федерації боксу України Олександр Меленюк (вагова категорія до 64 кг).

Українська  команда під керівництвом заслуженого тренера України Дмитра Сосновського у вирішальному поєдинку перемогла збірну Куби з рахунком 6:2.

Важливі перемоги для збірної України  здобули Назар Куротчин (до 49 кг), Дмитро Золотарьов (до 52 кг), Микола Буценко (до 56 кг), Юрій Шостак (до 60 кг), Олександр Меленюк (до 64 кг) та Олександр Хижняк (до 75 кг).
У своїх поєдинках з кубинцями слабшими виявилися Ярослав Самофалов (до 69 кг) та супертяж Віктор Вихрист (понад 91 кг).

За друге та третє організатори нагородили збірні Куби та Польщі. Білоруси опинилися на четвертому місці в загальному заліку.

Зазначимо, херсонець Олександр Меленюк на матчевій зустрічі чотирьох країн  у ваговій категорії до 64 кг здобув переконливу перемогу над  усіма своїми супротивниками.

Так, у першому бою херсонцю поступився білорус Андрій Мельников, у другому бою переміг поляк Даміан Дюркаж. А в третьому бою Олександру беззастережно поступився кубинець Карріон Даріекі Палмела.

Офіційним гостем турніру «Lviv Boxing Cup-2018» став срібний призер Олімпіади в Сіднеї (2000), чемпіон світу за версією WBA львів’янин Андрій Котельник.
Слід також додати, що у проведенні матчевої зустрічі в якості ринг-анонсера виступив херсонець Віталій Дюга.  

Довідково. Ринг-анонсер -  конферансьє у боксі,  коментатор на рингу, який . представляє конкурентів аудиторії. У боях і змішаних єдиноборствах вступ відбувається після того, як обидва бійця увійшли в кільце або  на ринг. Найвідомішим професіональним конферансьє  у світі боксу  і борцівських матчів  є Майкл Ба́ффер.  Він відомий своєю коронною фразою, яку виголошує перед кожним боєм: «Let's get ready to rumble!» («Приготуємося до бійки!»); а також особливою манерою подання боксерів. Він розтягує певні звуки при оголошенні імені спортсмена, що робить його голос впізнаваним в усьому світі.

Джерело


Фото:

Нашi партнери