Новокаховчанка Ірина Новожилова увійшоа до Комісії змагань ФЛАУ

17 вересня у Києві, у приміщенні НОК України відбулося друге засідання Комісії атлетів ФЛАУ у новому складі. 

Нагадаємо, що вибори до Комісії атлетів ФЛАУ відбулися під час чемпіонату України у липні 2018 року у Луцьку. Найбільшу кількість голосів серед усіх кандидатів набрав Олексій Касьянов. Наталія Добринська, Олена Говорова, Олександр Крикун і Ольга Саладуха ввійшли до Комісії атлетів ФЛАУ автоматично як представники Комісії атлетів НОК України.

Під час засідання було обрано голову та заступника голови Комісії атлетів ФЛАУ. Ними стали Наталія Добринська і Олексій Касьянов відповідно. 

Також були обрані представники Комісії атлетів ФЛАУ у комітети та комісії ФЛАУ. На засіданні було прийняте рішення включити до кожного комітету чи комісії ФЛАУ, в яких передбачене представництво членів Комісії атлетів ФЛАУ, по два представники з правом одного голосу на двох. Таким чином:
- Наталія Добринська й Ольга Саладуха ввійшли до Жіночого комітету ФЛАУ
- Сергій Копанайко й Анна Рижикова ввійшли до Комісії розвитку ФЛАУ
- Юрій Кіщенко й Ірина Новожилова ввійшли до Комісії змагань ФЛАУ
- Олександр Паламарчук і Артем Шаматрин ввійшли до Комісії юридичних проваджень ФЛАУ
 
Члени Комісії атлетів ФЛАУ також обговорили нову редакцію Статуту ФЛАУ, визначили суперечливі моменти, які стосуються діяльності комісії, і сформулювали свої пропозиції щодо внесення змін. Їх вони презентують на засіданнях Виконкому і Ради ФЛАУ наприкінці місяця з метою подальшого затвердження.
 
Комісія атлетів ФЛАУ створила робочу групу з роботи над положенням Комісії атлетів ФЛАУ у складі Наталії Добринської, Олександра Крикуна, Олександра Паламарчука і секретаря Комісії атлетів ФЛАУ Ольги Ніколаєнко. Після внесення пропозицій від членів комісії щодо вдосконалення положення, робоча група опрацює їх і надасть для затвердження керівним органам ФЛАУ нову редакцію положення.
 
Олексій Сердюченко від імені головної тренерської ради презентував Комісії атлетів ФЛАУ їхнє бачення змін, які необхідно внести до документу про розподіл та використання державних коштів, виділених на підготовку спортсменів національної збірної команди України з легкої атлетики. Під час презентації відбувся обмін думками між членами комісії та представником від ГТР, у результаті чого було внесено кілька цікавих пропозицій, які ще хоч і потребують опрацювання, але вже взяті на замітку обома сторонами.
 
Попередньо Комісія атлетів ФЛАУ підтримала пропозиції ГТР, але взяла час для детального вивчення документу і аналізу почутої інформації. У разі виникнення додаткових пропозицій, побажань чи зауважень вони будуть надіслані на розгляд головної тренерської ради з метою вдосконалення існуючого документу. Наприкінці вересня ГТР представить пропозиції щодо змін у розподілі коштів на Виконкомі ФЛАУ з метою їхнього затвердження.
 
Також було розглянуто кілька поточних питань, по яким сформовані відповідні пропозиції для розгляду і затвердження Виконкомом ФЛАУ.

ФЛАУ


Фото:

Нашi партнери