Команда школи №14 перемогла у Кубку Заботіна з футболу

19 вересня  у м. Херсоні на стадіоні КЗ «Розвиток спорту» у мікрорайоні Корабел відбувся турнір з міні-футболу на кубок В.Ф. Заботіна серед загальноосвітніх навчальних закладів району, присвячений Дню міста.

Проведення Кубку на передодні Дня міста ініціювала Корабельна у місті Херсона рада, співорганізатором виступив голова правління Механічного заводу Андрій Путілов.

З 10 по 14 вересня окрім безпосередніх учасників за перебігом відбіркового (на базі гімназії № 3 і спеціалізованої школи № 57) та фінального етапів змагань переймалися групи підтримки кожної з команд гімназій № 1, №  3, ЗОШ № 2, 5, 8, 9, 11, 14, 46, 51, 54, 55, 57 та Ліцею журналістики, економіки та правознавства. 

Вітаючи команди перед фінальними іграми Андрій Путілов зауважив: «Дуже символічно, що Кубок присвячений Всеволоду Заботіну - людині, яка була директором Суднобудівного заводу та збудувала мікрорайон «Корабел» зі всією інфраструктурою, якою ми користуємось й зараз. Оскільки Кубок відбувається з нагоди Дня міста, важливо пам’ятати та шанувати людей, які доклали зусиль до того, щоб Херсон розвивався». 

У фіналі за першість змагалися найсильніші команди – гімназії № 1, ЗОШ № 14, 55 та Ліцею журналістики, економіки та правознавства.

Спортивне свято було яскравим, юні спортсмени – неперевершені!

У результаті першої та другої півфінальних ігор переможці -  команда юнаків ЗОШ № 14 та Ліцею журналістики, економіки та правознавства -  розіграли між собою головний приз – перше місце на Кубку ім. В.Ф.Заботіна. Рахунок 2:2 у грі довелося змінювати за допомоги пенальті. І ось, коли напруга серед гравців та вболювальників досягла максимуму, удача посміхнулася команді школи №14

Як результат, І місце посіла команда юнаків ЗОШ № 14, ІІ  місце – Ліцею журналістики, економіки та правознавства, ІІІ місце – ЗОШ № 55 та гімназії № 1.

Усі команди-фіналісти отримали Кубки переможців та футбольні м’ячі, а кожний юний футболіст – медалі та дипломи від голови Корабельної районної у місті Херсоні ради Наталії Чорненької, яка привітала усіх учасників та вболівальників змагань з міні-футболу, висловила вдячність усім, хто допоміг відбутися спортивному святу у районі до Дня рідного міста – змаганням на Кубок ім. В.Ф.Заботіна, які другий рік поспіль дарують особливе розмаїття емоцій, та побажала нових спортивних досягнень і перемог.

Подарунки для команд надали також завод «Палада» та голова трьох острівських ОСББ Віктор Тоцький.


Фото:

Нашi партнери