Херсонський «Дніпро» продовжує переможну ходу в Українській хокейній лізі

19 вересня  в рамках другого туру підопічні Дмитра Підгурського на домашньому льоду «Фаворит-Арени» розгромили «Білий Барс» з Білої Церкви з рахунком 7 : 0.

Шайби за херсонську команду закидали Янішевський, Жвачкін (2), Бондаренко, Афанасьєв, Макаріцткій і Коваленко. Особливо «врожайним» був другий період, під час якого «Дніпро» чотири рази засмучував воротаря суперників.

Херсонський клуб здобув другу розгромну перемогу поспіль: у першому турі «Дніпро» переміг «Крижаних  вовків» з Києва  з рахунком 4: 0. На даний момент херсонська  команда очолює турнірну таблицю УХЛ.

«Дніпро» забив більше всіх шайб і, що важливо, є єдиним клубом, який ще не пропускав. Уже в цю суббот, 22 вересня,  херсонські хокеїсти прийматимуть вдома харківське «Динамо», а в наступний четвер, 27 вересня,  проведуть першу гру на виїзді: в місті Дружківка Донецької області, де зіграє з «Донбасом».

Нагадаємо, «Дніпро» був заснований на базі комунального підприємства «Обласний центр хокею» Херсонської облради, яке було створено в березні з метою відродження і розвитку цього виду спорту в нашому регіоні. Почесним президентом клубу є голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, керівником комунального підприємства «Обласний центр хокею» — Володимир Грищенко, тренером — відомий фахівець Дмитро Підгурський.

Херсонщина вболіває за свою команду!


 


Фото:

Нашi партнери