«Благодійний турнір» з великого тенісу для допомоги онкохворому хлопцю

16 вересня відбувся «Благодійний турнір» з великого тенісу у чоловічому розряді серед любителів на кортах ДТШ «Вікторія». Турнір відбувся за підтримки Благодійного фонду Ігоря Колихаєва.

Всі благодійні внески були спрямовані на лікування Максима Іванченка, який бореться з тяжкою хворобою – раком крові та терміново потребує коштів на другий етап хіміотерапії.

У турнірі взяли участь близько 40 чоловіків. Ігор Колихаєв подякував усім спортсменам за те, що долучились до такої важливої справи та підготував чудові подарунки, які не тільки заохотили наших учасників, а й були для них приємним сюрпризом.

Тож переможці отримали в нагороду за перше місце – Телевізор Vinda ’32, за друге – фітнес браслет Xiaomi, а за третє – Power bank.

Приємно усвідомлювати, що люди, які займаються популяризацією та розвитком спорту, вкладають свої сили і в благодійні заходи.

Для всіх небайдужих, хто бажає долучитися до заходу, або чиє серце зігріє допомога, може долучитися до доброї справи та надати посильну допомогу Максиму, його рідні будуть щиро вдячні всім за будь-яку підтримку.

Джерело: Буква


Фото:

Нашi партнери