" ..я много ездил, и много видел, но таких спортивних дворцов как в Голой Пристани - не много" - Равіль Сафіуллін.

19 жовтня 2010 року о 13:00 відбулося офіційне  відкриття міського Палацу спорту за участю  Міністра України у справах сім'ї, молоді та спорту Равіля Сафіулліна, заступника голови Херсонської обласної державної адміністрації з гуманітарних питань Андрія Яценка, голови Голопристанської районної державної адміністрації Олексія Морєва, начальника управління у справах сім"ї, молоді та спорту Херсонської обласної державної адміністрації Олега Кравця.

Подія з будівництвом у Голій Пристані палацу спорту  викликала неабиякий ажіотаж на Херсонщині. У непростий час за рекордно короткий термін - 1 рік і 5 місяців - на узбережжі Дніпра виріс справжній Палац спорту, рівних якому в області на сьогодні поки ще немає. Голопристанці довели: ефективно працювати можна у будь-які часи та в будь-яких умовах.

Силами громади було зібрано 1 млн.15 тис.гривень, ще 1 млн.600 тис.гривень виділено з міського бюджету і 2 млн.644 тис. - з Державного.

" ..я много ездил, и много видел, но таких спортивних дворцов как в Голой Пристани - не много," - сказав у своєму виступі Р.С. Сафіуллін.

Палац спорту відповідає високим  європейським стандартам. Великий, просторий, багатофункціональний. Безкоштовно для школярів і молоді у цих стінах проходитимуть заняття з футболу, баскетболу, волейболу, міні-футболу, боксу, веслування, легкої та важкої атлетики, настільного тенісу.

А 23 жовтня 2010 року  о 11:00 у міському Палаці спорту вже відбудуться області змагання з тхеквондо ВТФ.


Фото:

Нашi партнери