У Скадовську пройшов турнір з гандболу пам’яті тренера Сергія Заінчковського

10 жовтня 2018 року у м. Скадовську стартував  турнір пам’яті тренера відділення гандболу Скадовської філії Херсонського вищого училища фізичної культури Заінчковського Сергія Миколайовича.

Сергій Заінчковський народився 1 січня 1971 року в с. Нємішаєве Бородянського району Київської області. У 1988 році закінчив місцеву школу і вступив до Переяслав-Хмельницької філії Київського державного педагогічного інституту ім.Драгоманова, яку закінчив у 1992 ріці та приїхав до Скадовська, де розпочав свою трудову діяльність в дитячо-юнацькій спортивній школі тренером-викладачем з гандболу.

У Скадовську пам’ятають  Сергія Миколайовича Заінчковського, тут проводять змагання на його честь і користуються його прикладом у роботі.

 Під час урочистого початку заходу колеги по роботі - директор Скадовської  РКДЮСШ Олександр Горобець,  тренери з гандболу Ольга Зінченко  та Лариса Бобилєва згадували Сергія Миколайовича як людину, віддану спорту, тренерській справі, як емоційного та талановитого тренера. 

Як розповів директор Скадовської спортивної школи Олександр Горобець:» Коли вже Сергій Миколайович перейшов на роботу до Миколаєва і зайшов попрощатися, то він дуже просив не закривати відділення гандболу у Скадовську, «Бо я ще повернусь»- сказав Сергій Миколайович.»

У турнірі взяли  участь команди з Херсону, Білозерки та Скадовська.

Всі команди були нагороджені солодкими подарунками від організатора турніру Тетяни Соколовської-Яресько, а за медалі ще належить позмагатися.

Перед першою грою всі учасники змагань, тренери та організатори турніру зробили загальне фото з мамою Сергія Заінчковського та його донькою
А далі - розпочались турнірні змагання.


Фото:

Нашi партнери