Денис Силантьєв проведе у Херсоні зустріч з дітьми

12 жовтня 2018 року у м. Херсоні на території комплексу JUMP PARK  (ТРЦ «Фабрика») відомий український плавець, срібний призер Олімпіади в Сіднеї, чемпіон світу та  Європи, заслужений майстер спорту України, громадський діяч  Денис Силантьєв  проведе зустріч з вихованцями спортивних шкіл міста Херсона.

Кожного відвідувача чекає автограф-сесія, спілкування в дружній атмосфері і теоретичний майстер-клас.

Денис Силантьєв розкриє свій секрет досягнення високих результатів у спортивному напрямку, а також як досягати поставлених цілей на етапі кар’єрного становлення.

Український плавець поділиться  власним досвідом роботи з тренерами і правильним ставленням до обраного виду спорту, надасть відповіді на багато питань: «Якого вибрати тренера? Як прищепити дитині любов до спорту? Чи потрібно змушувати дитину займатися спортом? Як плавання впливає на розвиток дитини? Як досягти високих результатів в плаванні? Перший смак перемоги?»

З огляду на той факт, що заслужений майстер спорту захистив кандидатську дисертацію за темою «Корекція фізичного розвитку слабозорих дітей засобами плавання», даний майстер-клас буде корисний і батькам дітей з порушеннями зору,  зорово-моторної координації і т.д.

Майстер-клас з Денисом Силантьєвим буде проходити БЕЗКОШТОВНО, необхідно тільки  придбати вхідний квиток в Комплекс за затвердженим тарифом буднього дня.

Нагадуємо, що захід буде проходити вже в цю п’ятницю, 12 жовтня, у  Сімейному комплекс JUMP PARK.


Фото:

Нашi партнери