У Новій Каховці пройшли змагання зі спортивного орієнтуавння

6 та 7 жовтня 2018 року на території Корсунського лісництва пройшли відкриті змагання зі спортивного орієнтування, які проводив Центр спорту, туризму та екскурсій «Данапріс» Новокаховської міської ради (директор Нікітіна Л.Л.). 

Змагання проводилися згідно  з планом  роботи Центру та з метою пропаганди і популяризації спортивного орієнтування та туризму серед учнівської молоді, виявлення сильніших спортсменів серед вихованців закладу.

До участі у змаганнях допускалися вихованці гуртків за такими віковими групами: Ч/Ж-8  (2010 року народження та молодші), ЧЖ-10 (2008-2009 рр. н.), Ч/Ж-12  (2005-2007 рр. н.), ЧЖ-14 (2004 р. н.) та інші.

До програми входили змагання з виду «Орієнтування в заданому напрямку», «Орієнтування за вибором» та майстер-клас «Нічне орієнтування».

Неймовірно гарна осіння погода допомагала хлопцям та дівчатам швидко знаходити контрольні пункти, які розміщувалися не тільки у степній зоні, а й у лісі.

Під час відпочинку діти проводили квести та спортивні ігри, а в вечері біля вогнища лунали веселі туристичні пісні.

За результатами зведеного протоколу І місце серед дівчат зайняла Гапешна Олена (керівник Дорош О.В.), ІІ місце - Хмарина Віолетта (керівник Дорош О.В.), ІІІ місце - Хісматуліна Марія (керівник Шатохін В.В.).

Серед хлопців  І місце виборов  Чорнобай Дмитро (керівник Шатохін В.В.), ІІ місце - Петров Юрій (керівник Здорова Т.І.), ІІІ місце  - Мисик Віктор (керівник Борт О.Д.)

Головний суддя змагань Борт О.Д. привітав переможців змагань та вручив грамоти і медалі. Наступні змагання  - з техніки пішохідного туризму.


Фото:

Нашi партнери