Херсонські веслувальники у Литві

Напередодні старту V Балтійсько-Чорноморського економічного форуму, до міста Клайпеда прибула команда веслувальників-академістів з Херсона.

Минулого року, під час проведення в Херсоні другого етапу ІV Балтійсько-Чорноморського економічного форуму, було підписано меморандум про співпрацю між Клайпедським веслувальним центром та Херсонською ШВСМ.

Завдячуючи «локомотивам» розвитку академічного веслування на Херсонщині Олексію Мотову та Ігорю Гарагулі, їх колезі з Клайпеди Людвикаса Мілешка, вже восені минулого року команда веслувальників з Клайпеди взяла участь в регаті памяті В.Кохненка на водних доріжках Олешек та Херсона.

І ось вчора, 11 жовтня команда херсонських веслувальників-академістів (Василенко Вікторія,  Ставинога Дар‘я, Рожкова Полина, Мазепіна Олександра, Корицька Марина, Баблюк Яна,  Павленко Данііл, Журавок Владислав, Панамарчук Егор та тренер  Олефіренко  Андрій Миколайович)  прибула до Клайпеди,  де 12 жовтня  стартує ювілейна 50-та регата «ДАНЕШ». Це чудово, коли розвивається співпраця дружніх шкіл-веслувальників двох братніх міст - українського Херсона та литовської Клайпеди!

А херсонським веслувальникам варто побажати успішного виступу на водних доріжках Клайпеди!

Джерело: Херсонці


 


Фото:

Нашi партнери