Козацькому роду нема переводу у Херсонському політехнічному коледжі Одеського НПУ

13 жовтня 2018 року на базі Херсонського політехнічного коледжу Одеського національного політехнічного університету з метою виховання у молодого покоління глибоких і твердих національно-патріотичних переконань, високих морально-психологічних якостей, мужності, дисциплінованості й ініціативності на історично сформованих засадах козацького світогляду та здорового способу життя, у дусі відданості Батьківщині та її народу  відбувся відкритий спортивно-виховний захід «Козацькому роду нема переводу», присвячений Дню Українського Козацтва, Дню захисника України та святу Покрови Пресвятої Богородиці.

На свято були запрошені почесні гості: військовий капелан, настоятель храму Св. Олександри отець Калита А., представники Всеукраїнської громадської організації «Українське Реєстрове Козацтво» Соломаха О.Г., Надіжняк А.О., Музика С.М., крайовий отаман Херсонського коша Українського козацтва Білик Ю.Ю.

Серед учасників спортивно-виховного заходу понад 20 здобувачів освіти прийняли присягу та стали частиною Херсонського коша Українського козацтва.

Студенти закладів освіти взяли активну участь у спортивних змаганнях в таких видах спорту: гирьовий спорт, підтягування на поперечині, згинання та розгинання рук в упорі лежачи,  присідання на одній нозі, перетягування каната.

Переможці нагороджені грамотами Голови ради директорів закладів фахової передвищої освіти Херсонської області.


Прес-служба Херсонського політехнічного коледжу Одеського національного політехнічного університету


 


Фото:

Нашi партнери