Ще 2 медалі завоювали спортсмени збірної України на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх-2018

Черговий здобуток юних українських спортсменів на ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських іграх, які проходять в аргентинському Буенос-Айресі.

Український  боксер Тарас Бондарчук у фінальному поєдинку ваговоі категорії до 60 кг проти Атічайя Поемсапа з Тайланду виборов срібну медаль.

А  Софія Лискун стала  дворазовою медалісткою  Юнацької Олімпіади у стрибках  у воду.  До «срібла» в індивідуальних стрибках з вишки 10 м 16-річна спортсменка з Луганщини додала «бронзу» в команднй першості  інтернаціональних змішаних команд. Вона виступала у парі з росіянином Русланом Терновим, отримавши 310,20 балів за свої стрибки, і стали бронзовими призерами змагань.

На ЮОІ-2018  вже завершились хмагання з баскетболу 3х, де Україна вперше була представлена в цьому виді спорту й одразу двома командами - жіночою та чоловічою.   Українські баскетболісти  посівши\\4 місце.

Слід відзначити, що в олімпійському Буенос-Айресі украхнські баскетболісти 3х3 продемонстрували чудову гру й гарні результати. Дівчата та хлопці успішно подолали груповий раунд. У чвертьфіналі жіноча команда завершила боротьбу за медалі, а наші хлопці здобули важливу перемогу над збірною Італії.
У півфіналі збірна України зустрілася з господарями турніру й вкрай непростому поєдинку лише у доданий час поступилася аргентинцям. Зовсім трошки сил та часу не вистачило українським хлопцям у грі за бронзові нагороди проти збірної Словенії.


Фото:

Нашi партнери