Волейболістки Нової Каховки вибороли срібло на турнірі у Кам’янському

11-15 жовтня 2018 року в Кам’янському (Дніпропетровська область) проходив традиційний кубковий турнір з волейболу, присвячений 75-й річниці визволення міста Кам’янське та Дніпропетровської області від фашистської навали.

У турнірі взяли участь команди Донецької області з міст Краматорськ, Слов’янськ, Покровск, команда ДМК, а також міст і селищ Дніпропетровської області.

На відкритті також були присутні команди з Києва, Одеси, Харківської, Львівської, Черкаської, Миколаївської, Вінницької, Херсонської та інших областей.

Урочиста церемонія відкриття пройшла 12 жовтня на базі КСЦ «Дніпровець». Кращих волейболістів міста, Дніпропетровщини та України вітали організатори турніру і численні почесні гості, а саме: Кам’янський міський голова Андрій Бєлоусов, надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Казахстан в Україні Самат Ордабай, депутати міської ради, представники підприємств, Почесні громадяни міста, учасники Олімпійських ігор різних років.

Турнір проходив на численних спортивних майданчиках міста. Цього року у волейбольних баталіях взяли участь 70 команд – загалом понад 700 спортсменів.

Серед учасників від міста Нова Каховка за підтримки міського голови та відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту виступили дві команди: чоловіча команда ветеранів 50+ та дівчата ДЮСШ Новокаховської міської ради.

За підсумками змагань та запеклої боротьби серед багатьох команд своїх категорій новокаховська команда ветеранів посіла ІІІ місце (тренер Володимир Война), а команда дівчат лише з однією поразкою посіли ІІ місце (тренер Галина Бойко).


 


Фото:

Нашi партнери