Високопілля. Кубок з міні-футболу «Золота осінь»

13 жовтня 2018 року на центральному футбольному полі селища Високопілля відділ культури молоді та спорту Високопільської районної державної адміністрації спільно з Високопільською селищною радою провели традиційний Кубок з міні-футболу «Золота осінь».

У змаганнях взяли участь 4 збірні команди: «Енергетик» (Високопільський район енергозбуту і електричних мереж ПАТ ЕК «Херсонобленерго»), «Сигма» с.Іванівка, «Стимул» Нововознесенське, «Юність» Високопільська ДЮСШ.

Команди грали за коловою системою. У першому матчі команда «Стимул» перемогла «Юність» з рахуноком  3:1; у другій грі «Сигма» поступилася «Енергетику» (0:2), третя гра  команд «Стимул» та «Енергетик» переможця не визначила -  0:0; четверта гра «Юність» не залишила шансів «Сигмі» (4:0), у п’ятій грі з мінімальним рахунком «Стимул» переміг «Сигму» (1:0), у шостій грі «Енергетик» здолав «Юність» з рахунком 2:0.

 У підсумку дві команди «Енергетик» та «Стимул» набрали по 7 очок, але  за різницею забитих та пропущених м’ячів у енергетиків, вони і володарями Кубку «Золота осінь» стали енергетики, нововознесенці - другі, команда «Юність» Високопільська ДЮСШ - на третьому місці.

Кращими гравцями на змаганнях визнано: Олексія Малінікова («Стимул»), Геннадія Кривенка («Юність»), Олексія Юрченка («Енергетик»),  Дмитра Гарбуза («Сигма»).

Командам переможцям та кращим гравцям було вручено футбольні м’ячі та грамоти від організаторів.


Фото:

Нашi партнери