Команда Новокаховської ЗЗСО №3 виступатиме в обласному фіналі «Стартів надій»

6 листопада 2018 року  у м. Нова Каховка на стадіоні «Енергія» (директор КП «Спорт для всіх» Янко В.Б.) відповідно до програми обласної Спартакіади серед учнів закладів загальної середньої освіти 2018/2019 навчального року були проведені зональні змагання «Старти надій».

У змаганнях взяли участь команди Бериславського, Нововоронцовського районів та міста Нова Каховка, яка була представлена переможцями міського етапу «Старти надій» – учнівським колективом ЗЗСО  №3 (директор Дубас І.П.) під керівництвом вчителів фізичної культури Саніна М.І. та Василькової О.І.

Нагадаємо, за програмою обласної Спартакіади у змаганнях брали участь учні 7 класів, які визначали між собою сильнішого у наступних дисциплінах: біг 60 м, стрибки у довжину з розбігу, метання м’яча, підняття тулуба в сід за 1 хв. та естафеті 8х50 м.

За підсумками змагань ІІІ місце посіли представники Нововоронцовського району, ІІ місце – семикласники Бериславського району, а переможцями зональних змагань стали новокаховчани, які тим самим вибороли право виступати в фіналі, який заплановано на травень 2019 року.


 


Фото:

Нашi партнери