Скадовчанин Дмитро Чумак - срібний призер чемпіонату світу з важкої атлетики

З 1 по 10 листопада 2018 року в Ашхабаді (Туркменістан) проходить чемпіонат світу серед чоловіків та жінок.  який є першим відбірковим змаганням до Олімпійських ігор 2020 року в Токіо.

Україну на цьому чемпіонаті, який є першим відбірковим змаганням до Олімпійських ігор 2020 року в Токіо,  представляють 10 важкоатлетів (5 жінок та 5 чоловіків). 

8 листопада  у ваговій кате6горії 102 кг (група А) .змагались   чоловіки   Дмитро Чумак  та  Костянтин  Рева.

Свій виступ Дмитро завершив із сумою двоборства 393 кг, що дозволило йому стати  срібним призером чемпіонату світу у цій ваговій категорії. Також  в активі у українського важкоатлета бронза в ривку (176 кг) і срібло в поштовху (217 кг)!

Костянтин Рева  у підсумку посів 6 місце з результатом  373 кг (ривок 167 кг + поштовх 206 кг).

Нагадаємо, Дмитро Чумак  - уродженець м. Скадовська  (Херсонська область), вихованець відділення важкої атлетики  і тренера  Павла Пастуха  Скадовської філії Херсонського вищого училища  фізичної культури, заслужений майстер спорту України,  бронзовий призер чемпіонату світу в багатоборстві 2015 року, учасник ХХХІ  Олімпійських ігор 2016 року у Ріо-де-Жанейро (6 місце). Сьогодні  представляє ФСТ «Динамо» Хмельницької області.



 


Фото:

Нашi партнери