Екскурсію у світ карате здійснили малюки Херсонського ясла-садка № 38

Шостий рік Херсонский ясла-садок №38 комбінованого типу з групами інтенсивної педагогічної корекції Херсонської міської ради, що знаходиться по вул. Івана Богуна, 76-А (Шуменський мікрорайон), співпрацює з Херсонською обласною федерацією карате.

На базі дошкільного закладу працює спортивний гурток з караде-до, який відвідує 38 малюків. Щороку діти беруть участь у спортивних змаганнях та стають призерами різного рівня. У 2017/2018 навчальному році 2 дитини стали срібними призерами, 4 – отримали бронзові нагороди.

31 жовтня 2018 року  з  метою залучення дітей до спорту та пропаганди здорового способу життя діти старшого віку ясла-садка № 38 відвідали Херсонський спортивний «Клуб єдиноборств» у Шуменському мікрорайоні. Діти з цікавістю оглянули стенд,  присвячений призерам змагань з карате-до, відомим спортсменам, історії виникнення цього  виду спорту.

Також дітлахи мали змогу оглянути традиційні тренажери бойових мистецтв та завзято позмагатися, повідомляє управління освіти Херсонської міської ради.


Фото:

Нашi партнери