«Світанок» - володар Кубку «Золота осінь» Новотроїцького району

У неділю, 4 листопада 2018 року  на новотроїцькому стадіоні «Старт» ім. О.М. Пуляєва відбулася фінальна гра за Кубок «Золота осінь» Новотроїцького району 2018 року.

У фіналі зустрілися команди ФК «Світанок» та ФК «Громівка».

Фінал видався справжнім святом для багаточисельних вболівальників, а сама гра пройшла у видовищній та відвертій боротьбі.

У безпринципній, напруженій грі, з рахунком 2:1 володарем Кубку став ФК «Світанок». 

Доля матчу була вирішена у першому таймі. Спочатку «світанківець»  Станіслав Довбиш на 19-й хвилині ударом з-за меж штрафного майданчика відкрив рахунок у грі, потім на 31 хвилині «громівець»  Сергій Кузнєцов замкнув прострільну передачу та встановив рівновагу.

Але наприкінці першого тайму за ФК «Світанок»  відзначився Віталій Вінніков, який зважився на «слаломний»  прохід у штрафному майдачику громівців і, вийшовши сам на сам з голкіпером, майстерно «поклав»  м’яча у кут воріт.

Другий тайм пройшов у запеклій боротьбі з багаточисельними гольовими моментами, але рахунок залишився незмінним – 2:1 на користь ФК «Світанок».

Нагороди переможцям вручили голова Новотроїцької районної ради Юрій Коцегубов та заступник  голови районної ради Микола Піщанський.


Фото:

Нашi партнери