«ЕККО» знов на футбольній вершині

 11 листопада 2018 року на каховському стадіоні «Авангард» завершились змагання відкритого розіграшу Кубку м. Каховки з футболу 8х8 серед аматорських команд 2018 року.

Організаторами змагань виступили Каховська міська федерація футболу спільно з відділом у справах молоді та спорту Каховської міської ради, при підтримці адміністрації стадіону «Авангард» (ПАТ «КЗЕСО»).

Нагадаємо, що цього року почесний трофей виборювали п’ять команд: «Малокаховка», «ЕККО» (Каховка), «Спартак» (Каховка), «Опентек» (Каховка) та «Атлетик» (Малокаховка). Першість розігрувалась за «коловою» системою, а переможець та призери визначились лише в останньому турі та завдяки додатковим показникам.

За підсумками розіграшу володарем Кубку м. Каховки з футболу 8х8 2018 року стала каховська команда «ЕККО», яка хоч і зіграла внічию 2:2 матч останнього туру з «Малокаховкою», але мала, у порівнянні з суперником, кращу різницю забитих та пропущених м’ячів.

Малокаховчани – срібні призери. Бронзовим призером (і також завдяки кращій різниці м’ячів) став минулорічний володар Кубку – каховська команда «Опентек».

 Кращими гравцями були визнані:

- кращий воротар – Олександр Брагін («ЕККО»)

- кращий бомбардир – Віктор Вітенко («ЕККО»)

- кращий гравець – Олег Василенко («Малокаховка»).

Переможці, призери та кращі гравці були нагороджені кубками, медалями та дипломами від організаторів.


Фото:

Нашi партнери