Відкрита першість м. Нової Каховки з волейболу серед студентських команд

13 листопада 2018 року у м. Нова Каховка  в спортивному залі ФОК «Гарт» вдруге відбулась відкриту першість з волейболу серед студентських команд, яка присвячена Міжнародному Дню студента.

Цього року у змаганнях взяли участь спортсмени 6 навчальних закладів, а саме: Новокаховський політехнічний коледж Одеського національного політехнічного університету, Новокаховський приладобудівний технікум та Новокаховський коледж Таврійського Державного агротехнологічного університету, Новокаховське вище професійне училище, Новокаховський професійний електротехнічний ліцей, Новокаховське професійно-технічне училище № 14.

За підсумками першості та запеклої боротьби призові місця посіли:

І місце – Новокаховське вище професійне училище, вийшовши лідерами з своєї підгрупи, у напруженому матчі за перше місце виборов перемогу за партіями 2:1. Склад команди: Германов Даніїл, Дзиковський Віталій, Аннас Олександр, Петров Олексій, Гарбуз Андрій, Махник Микола, Ігнатенко Сергій, Гололобов Максим, Звягінцев Владислав, Красавін Олександр та тренер-представник команди  Надія Шапчіц.

ІІ місце – Новокаховський коледж Таврійського Державного агротехнологічного університету
, який був близький до другого підряд чемпіонства в першості, однак із рахунком 1:2 за партіями програла команді Новокаховського вищого професійного училища. Склад команди: Сосідко Олег, Пугач Олександр, Курносик Станіслав, Пуляєв Максим, Солоп Денис, Гнатовський Максим та капітан-представник команди  ВАікторія Магдич.

ІІІ місце – Новокаховський професійний електротехнічний ліцей
, у дуже запеклому матчі з результатам 2:1 за партіями зміг здолати команду Новокаховського політехнічного коледжу Одеського національного політехнічного університету. Склад команди: Білоусов Сергій, Чмеленко Ярослав, Гладков Богдан, Піскун Валентин, Бобков Даниіл, Малишев Анатолій, Гарькавий Дмитро, Дерчік Максим, та тренер-представник команди  Олександр Дуденко.

Під час нагородження вже традиційного турніру, який присвячується наступаючому святу Міжнародного Дня студента з привітальними словами зверталися головний спеціаліст відділу у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту Артем Дзюба та головний суддя змагань та директор ДЮСШ «Таврія» Ольга   Носаньова, які  висловили  вдячність кожній з команд за участь, а призерів змагань запросили на урочисте нагородження перехідним кубком, командними грамотами та солодкими подарунками, яке відбудеться в м. Нова Каховка 15 листопада 2018 року в Палаці Культури о 16.00.


 


Фото:

Нашi партнери