Владислав Микитась виграв фінал Кубку України з таїландського боксу

З 8 по  12 листопада 2018 року в м. Дніпрі у спортивному комплексі Українського державного хіміко-технологічного університету .вперше пройшов фінал Кубка України з таїландського боксу серед дорослих, а також і Кубок Дніпропетровської області з таїландського боксу. У цих змаганнях взяли участь близько 200 спортсменів: від наймолодших до дорослих, як серед юнаків, так і дівчат у вагових категоріях від 45 кг до +91 кг. 

Відзначимо, що фінал Кубка України в цьому році став фінальною крапкою спортивного сезону 2018 в аматорських змаганнях з таїландського боксу.

Серед учасників  була і команда спортсменів Херсонської області. 

Під час урочистої частини змагань спортсменам були вручені посвідчення про присвоєння таких звань, як: «Майстер спорту України», «Майстер спорту України міжнародного класу», «Заслужений майстер спорту України».

Посвідчення «Майстер спорту України міжнародного класу» з таїландського боксу отримав херсонський спортсмен Владислав Микитась (тренер Ежуард Левандовський)  - магістрант факультету фізичного виховання та спорту Херсонського державного університету.

Виступаючи на цих змаганнях у ваговій категорії 60 кг,  Владислав став  абсолютним чемпіоном України, і залишив позаду  киянина Владислава Карбана (2 місце), Рузи Намазова (Одеська область) та Асталя Ель з Харківської області, яеі посіли 3 місце.

Загальнокомандні місця за підсумками фіналу Кубка України розподілилися наступним чином: 1  місце - Одеська область, 2 місце -  м.Київ, 3 місце - Харківська область.

У  наступному році Кубок України буде проходити раніше, ніж чемпіонат Європи. І за результатами Кубка України буде затверджена збірна команда, яка і представить країну на чемпіонаті Європи.





 


Фото:

Нашi партнери