12-річний херсонець став чемпіоном престижного турніру Ukraine National Challenge 2018

12-річний Богдан Аниканов з Херсона став чемпіоном найбільшого турніру України по бразильському джиу-джитсу Ukraine National Challenge 2018,  передає ПІК.

У чемпіонаті, який пройшов 1 грудня 2018 року  в Києві, взяли участь понад 450 спортсменів.

Аниканов виступав у ваговій категорії до 34 кг, де змагалися п’ятеро джитсеров. Першого суперника він переміг з допомогою больового прийому на руку, а у фіналі виграв за очками.

Чемпіонат став заключним етапом серії з чотирьох рейтингових турнірів національного відбору серед професіоналів. У ньому взяли участь і спортсмени з інших країн, серед яких Росія, Білорусь і Польща. До цього турнір проходив у Харкові, Одесі та Львові.

За результатами складуть офіційний рейтинг для визначення кращих спортсменів України. 

Нагадаємо, 30 вересня 2018 року Аниканов завоював золото третього етапу Ukraine  National Challenge 2018.
Спортсмен представляє херсонський CK «Катран» (Paul Stolyar team). Аниканов – чемпіон України з БЖЖ  (Ukrainian Open, Gi), переможець Кубка України з БЖЖ і турніру CrossFit Kids як фізично підготовлений дитина 9-10 років. Також він завоював золото турніру Ukraine Open Kids Gi.
Крім того, Аниканов успішно виступає на турнірах з грепплінгу, панкратіону, рукопашного бою та ММА. Зокрема, він став чемпіоном Миколаївської  області з панкратіону та Херсонській – по грепплінгу, панкратіону та рукопашного  бою.
У 2017 році Аниканов отримав щорічну премію «Дитина Року» за версією  соціального проекту Best in Kherson. Таких успіхів спортсмен досяг усього за
три роки.
 


Фото:

Нашi партнери