Ігор Жданов: Переконаний, на міжнародній арені ще неодноразово звучатиме гімн України

7 грудня 2018 року відбулась звітно-виборча Конференція Української федерації учнівського спорту та нагородження переможців і призерів Всесвітньої літньої Гімназіади.

Учасників заходу вітали Віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко, Міністр молоді та спорту Ігор Жданов, заступник Міністра освіти і науки України, президент Української федерації учнівського спорту Роман Греба, ректор НУФВСУ, президент Спортивної студентської спілки України Євгеній Імас, президент Міжнародної федерації учнівського спорту Лоран Петринка, інші почесні гості.

В'ячеслав Кириленко відзначив успіхи спортсменів і привітав із досягненнями, які були в році, що минає.

Віце-прем’єр-міністр наголосив на важливості здоров'я покоління, яке входить у доросле життя, зауваживши що це - радість для батьків, вчителів, всієї країни.

На значення Форуму звернув увагу Міністр молоді та спорту Ігор Жданов. Який висловив упевненість, що захід дасть новий поштовх для розвитку учнівського спорту України.

Міністр подякував тренерам, викладачам, вчителям за підготовку прекрасної молоді, яка завойовує перемоги на міжнародній арені, має видатні успіхи.

Як зауважив Ігор Жданов, на Всесвітній літній Гімназіаді українські спортсмени вибороли 39 золотих, 39 срібних і 34 бронзові нагороди. Загалом здобувши 112 медалей, наші юні співвітчизники посіли перше місце.

«Переконаний, що ви не зупинитесь на цих досягненнях, будуть у вас ще і універсіади, і Юнацькі Олімпійські ігри, і дорослі Олімпійські Ігри. Неодноразово звучатиме гімн України та здійматиметься наш прапор на міжнародній арені», - зазначив урядовець.


Фото:

Нашi партнери