Генічеські акробати в черговий раз довели свою перевагу

З 6 по 8 грудня 2018 року  у м. Миколаєві відбувся відкритий Кубок міста Миколаєва зі спортивної акробатики та стрибків на акробатичній доріжці.

У змаганнях взяли участь  більше 200 спортсменів з Придністров'я, Білгород-Дністровська, а також Херсонської, Миколаївської та Запорізької областей.

Херсонську команду представляли вихованці Генічеської КДЮСШ (директор О.І.Носов).

У напруженій 3-х денній боротьбі, змагаючись з кращими спортсменами,  юні генічеські акробати завоювали і привезли до рідного міста 6 золотих, 2 срібні і 1 бронзову медалі, показавши високий рівень підготовленості, вміння боротися і перемагати.

Чемпіонами турніру стали: непереможний Ярослав Дейнега, який виступаючи за програмою майстрів спорту України ще раз довів, що у віковій категорії 2004-2006 рр.н. йому немає рівних в Україні.

На найвищу сходинку п'єдесталу також піднялися: Максим Полещук, Олександр Самофалов, Денис Іванісов, Микола Дюкарь і наймолодший  акробат 5-річний Єгор Зиков, який здивував суддів і представників змагань своїми стрибками. Він в такому юному віці в четвертий раз піднявся на найвищу сходинку п'єдесталу.

Другі місця розділили Іван Пузанов та Іван Плешков в своїх вікових категоріях. І бронзову медаль виборов  Арсеній Арнольд.

Хороші результати показали і фіналісти змагань Микита Волчков та Єгор Іссаченко, виступаючи за програмою кандидатів у майстри спорту.

Порадував своїми виступами іколишній вихованець  ГК ДЮСШ Роман Чорба, який в даний час тренується в збірній команді України в м.Миколаєві.

На змаганнях Роман показав свої нові складні елементи, які в Україні виконують одиниці. І це дало Роману можливість стати також чемпіоном. Ось такі таланти народжуються в Генічеську.

 А попереду багато роботи і юні генічеські акробати готуються до майбутніх змагань міжнародного турніру хі  спортивної акробатики та стрибків на акробатичній доріжці, який буде проходити в лютому 2019 року за участю спортсменів Придністров'я, Молдови,  Білорусі, Казахстану, Азербайджану і України.

Генічеську  команду юних стрибунів особисто запросив для участі в змаганнях старший тренер молодшої збірної команди України, заслужений тренер України , майстер спорту України міжнародного класу, суддя міжнародної категорії  Віктор Леонідович Семінуха, повідомляє видання «Новий візит» з  посиланням на інформацію  тренера  Л.Картелян


Фото:

Нашi партнери