Новокаховчанин Євген Чебенеев - бронзовий призер Фіналу Кубка Федерації більярдного спорту України

З 8 по 11 грудня 2018 року у Києві  у більярдному клубі «Променада» визначали переможців і призерів Фіналу Кубка Федерації більярдного спорту України-2018.

У турнірі взяли участь  32 спортсмени з 16 регіонів УкраЇни. Херсонську область представляв новокаховчанин Євген  Чебенеев.

У першому півфіналі групи сеньйорів Олександр Клімов (Вінниця) обіграв з рахунком 4: 3 Олега Андрєєва (Харків). У другому півфіналі Олег Мачтаков (Одеса) зустрічався з Костянтином Павлюком (Харків) - 4: 1 перемога Мачтакова.
Фінал групи сеньйорів між Мачтаковим і Клімовим закінчився з рахунком 4: 1 на користь Олега Мачтакова.

У півфіналах групи ветеранів Анатолій Маліванчук (Шаргород) обіграв Євгена Чебенеева (Нова Каховка) - 4: 2, а Сергій Самборський (Житомир) - Миколу Зимака (Чортків) - 4: 3. У фінальному матчі групи ветеранів між Сергієм Самбірським і Анатолієм Маліванчуком перемогу з рахунком 4: 1 здобув Маліванчук.

Остаточно призові місця групи сеньйорів:
1 місце - Олег Мачтаков (Одеса).
2 місце - Олександр Клімов (Вінниця).
3 місце - Олег Андрєєв (Харків) і Костянтин Павлюк (Харків).

Призові місця групи ветеранів:
1 місце - Анатолій Маліванчук (Шаргород).
2 місце - Сергій Самборський (Житомир).
3 місце - Євген Чебенеев (Нова Каховка) та Микола Зимак (Чортків).

Переможців та призерів урочисто нагородили медалями та дипломами відповідних ступенів та частинами призового фонду турніру.

Як повідомляє «НК online», сам Євген Чебенеєв, більярдом захворів з молодих років, відвідавши одного разу більярдну в рідному Бердянську. Свого часу, оселившись вже в Новій Каховці, був чемпіоном Херсонської області серед молоді. Три роки тому брав участь в міжнародному турнірі «Легенди СРСР» (25 столів), в якому брали участь більярдисти всього СНД. І тоді Євген теж увійшов до трійки лідерів.

«Раніше я в футбол грав, але вже закінчив. А в більярд граю досі, і кожен день», - розповів спортсмен-більярдист.


Фото:

Нашi партнери