Представлено директора Олешківської спортивної школи

Рішенням чергової сесії Олешківської районної ради  від 21 грудня 2018 року на посаду директора КЗ «Олешківська дитячо-юнацька спортивна школа» призначено Івана Міська, який має вищу освіту за фахом та вищу юридичну освіту, досвід управлінської діяльності на державній службі.

9 січня 2019 року голова Олешківської районної ради Павло Потоцький після підписання контракту  з новим керівником  позашкільного закладупредставив Івана Степановича Міська працівникам спортивної школ, побажавши конструктивної  плідної праці, активних зусиль для підняття іміджу дитячо-юнацької спортивної школи, підтримки від підлеглих та високих досягнень у спорті.

Нагадаємо, спортивна школа залишалася обезголовленої з  осені 2015 року, коли помер її керівник Анатолій Яковлєв. Тоді райдержадміністрації було потрібно декілька місяців, щоб підшукати кандидата на цю вакансію. Так, новим директором повинен був стати Василь Альохін, який довгі роки пропрацював у сфері фізичної культури і спорту. Однак після отримання погоджень від профспілки працівників ДЮСШ та відділу освіти претендент натрапив на жорстку критику з боку окремих представників депутатського корпусу районної ради. 11 листопада  2016 року на засіданні ХІІ  сесії Олешківської  районної ради під головуванням Віктора Трембача районні депутати погодили призначення директором  Олешківської ДЮСШ  заслуженого тренера України з легкої атлетики Сергія Мягкова, який через деякий час  звільнився за власним бажанням


Фото:

Нашi партнери