Ігор Жданов розпочав серію зустрічей із національними олімпійськими федераціями про підготовку до Токіо-2020

Міністр молоді та спорту Ігор Жданов розпочав серію окремих зустрічей із національними олімпійськими федераціями й тренерами збірних команд щодо підготовки до літніх Олімпійських Ігор-2020 в Токіо.

Разом із президентами федерацій, державними тренерами Міністр обговорює справ у збірних командах та підготовку до ліцензійного відбору.

«На кожній такій зустрічі прошу відверто озвучити, що має зробити Мінмолодьспорту та особисто міністр в межах нашої компетенції, щоб завершальний етап підготовки спортсменів до Токіо-2020 пройшов на належному рівні», - зазначив Ігор Жданов.

Під час зустрічі із представниками Федерацією вітрильного спорту України, зокрема, із іі президентом Родіоном Лукою, Ігор Жданов обговорив матеріально-технічне оснащення спортсменів, які готуються до ліцензійних змагань.

Із президентом Федерації тхеквондо Лесиком Саманджия обговорили необхідність закупівлі спеціального екіпірування для спортсменів - бажано саме такого, яке буде визначено міжнародною федерацією для участі в Олімпіаді.

Із Федерацією кульової стрільби говорили про закупівлю нових стрілецьких установок та додаткового обладнання. Під час зустрічі президент Федерації Олег Волков подякував Міністру та всьому Уряду за підтримку й прийняття важливих для розвитку стрілецького спорту нормативних документів, зокрема, закону про використання спортивної зброї, Порядку про придбання, зберігання і перевезення спортивної зброї. 

Фото:

Нашi партнери