Українки перші в командному заліку на турнірі з вільної боротьби в Болгарії

7-8 лютого 2019 року в болгарському місті Благоєвграді пройшов ХХII Міжнародний турнір з вільної, греко-римської та жіночої боротьби серед спортсменів до 23 років (U-23) «PETKO SIRAKOV-IVAN ILIEV».

Турнір, присвячений пам'яті видатних болгарських борців Петко Сіракова та Івана Ілієва, проходив на килимах спортивного залу «Skaptopara».

Новий спортивний сезон українсьуі  дівчата розпочали з перемог, здобувши у підсумку  на турнірі в Болгарії одразу 10 медалей, з яких 6 золотих, 2 срібні та 2 бронзові  і посівши перше загальнокомандне місце з 220 балами! 

У складі національної збірної команди України виступала і вихованка КЗ «Херсонська школа вищої спортивної майстерності» Херсонської обласної ради Єлизавета Тіскарьова (тренери Володимир Євонов та Роман Павлов). 
Отримавши впевнені перемоги над спортсменками з Болгарії, Угорщини й Тунісу, Єлизавета здобула срібну нагороду. 

Чемпіонками турніру у своїх вагових категоріях  стали: Оксана Лівач (50 кг), Христина Береза  (53 кг), Аліна Акобія (57 кг),  Ангеліна Лисак (59 кг), лона Прокопевнюк (62 кг), Аліна Рудницька (68 кг). Срібло також виборола Романа Вовчак (76 кг). Бронзові призерки: Анастасія Кравченко (55 ег), Анастасія Лавренчук  (65 кг).

Вітаємо дівчат і весь тренерський штаб з прекрасним виступом. Бажаємо українській команді успіхів на чемпіонаті Європи U23, що відбудеться з 5 березная 2019 року  в місті Новий Сад в Сербії.


Фото:

Нашi партнери