Херсонський боксер виборов на турнірі в Угорщині срібну нагороду

З 5 по 10 лютого 2019 року  у місті Дебрецен (Угорщина) пройшов  63-й Міжнародний турнір класу А «Меморіал Істван Боскай 2019».
За результатами фінальних поєдинків боксерського турніру «Меморіал Істван Боскай 2019» , шестеро представників національної збірної України здобули шість нагород.
Медалі у складі національної збірної України з боксу завоювали:  золото - Сергій Горсков (вагова категорія 91 кг);  срібло – Ігор Сопінський (52 кг), Олександр Меленюк (64 кг), Андрій Городецький (+91 кг);  бронза - Андрій Тишковець (52 кг), Данило Жасан.

Представник клубу «Золоті рукавички» Херсонської обласної організації Федерації боксу України Олександр Меленюк, який завоював срібну медаль, боксував   у ваговій категорії 64 кг,  На змаганнях Олександр боксував у ваговій категорії до 64 кг. У його ваговій категорії брали участь 12 боксерів з 11 країн світу. У першому бою він з рахунком 5: 0 переміг місцевого боксера Гомбкото Тамаса, потім - дуже сильного боксера з Казахстану Сабіржана Бекбергенова. У фіналі Олександр також добре провів бій. Але в рівному бою судді віддали перемогу фіналісту чемпіонату Російської Федерації-2018 серед еліти Федорову Павлу.

Фото:

Нашi партнери